četvrtak, 16. ožujka 2017.

USKRŠNJI UMAK GOTOV ZA 10 MINUTA

Sastojci
Umak
1 manja staklenka hrena
1 velika tuba majoneze
1 mileram (400g)

2 čena bijelog luka
3 žlice nasjeckanog peršuna
sol po potrebi
Dodatak
8 kuhanih jaja



Priprema
Sve sastojke za umak pomiješati. Umak staviti u pliću posudu, te po umaku poredati kuhana jaja narezana na polovice. Ukrasiti narezanim mladim lukom, mljevenom crvenom paprikom ili po želji. Dobro ohladiti u hladnjaku, najbolje preko noći.
Posluživanje
Ovaj umak rado jedemo za Uskrs uz kuhanu šunku , svježi sir i vrhnje i mladi luk. A također ga pravim i za Slavu i Božić kad ga jedemo uz hladan odojak.
Post navigation
Previous Post:JOŠ JEDAN RUČAK KOJI ĆETE ČESTO SPREMATI A SVI U KUĆI ĆE BITI ZADOVOLJNI.Next Post:LISNATA POGAČA SA SIROM I JOGURTOM…

Nema komentara:

Objavi komentar