Sastojci:
– 2 jajeta
– 1/2 kašikice soli
– 1 šolja (250 ml) jogurta
– 1 ista takva šolja brasna
– 1 kašikica sode bikarbone (ili praška za pecivo)
Nadjev:
– 300 gr mljevenog mesa (sirovog ili malo izdinstanog)
– 2-3 glavice luka (isječene na kockice)
– so i biber po ukusu
Priprema:
Pomješajte jogurt sa sodom i ostavite da odstoji 5 minuta.
Zatim dodajte preostale sastojke (za tijesto) i dobro promješajte.
Namazite tepsiju sa uljem (ili mašću) i pospite brašnom. Za ovu količinu ne treba koristiti veliku tepsiju ( ja sam uzela okruglu tepsiju, 20 cm u prečniku).
Naspite u tepsiju polovinu tijesta, poredajte nadjev i od gore sipajte drugu polovinu tijesta.
Stavite u zagrijanu rernu i pecite 40 minuta na 170 stepeni.
Posted on September 17, 2017Author admina
Nema komentara:
Objavi komentar