Sastojci:
500 grama mlevenog mesa
2 krompira
2 mrkve
1 glavica crnog luka
4.5 kasike brasna
1/2 kesice praska za pecivo
malo vode
1 mala soljica ulja
sol, biber, vegeta
suvi persunov list
ulje za przenje
Priprema:
1. Krompir, luk i mrkvu ocistiti i sve naribati na ribez.
2. Pomesati sa mlevenim mesom. U to dodati brasno, prasak za pecivo, malo vode, ulje, persunov list, sol, biber i vegetu.
3. Sve dobro izmesati i ostaviti da odstoji u frizideru nekoliko sati, ali je najbolje da ostane celu noc.
4. Vlaznim rukama formirati snicle velicine hamburgera ili manje, pa ih praziti u vrelom ulju.
5. Pecene snicle stvljati na kuhinjski papir da se upije suvisna masnoca.
Author admina
Posted on February 6, 2018
Leave a Reply
Nema komentara:
Objavi komentar