SASTOJCI
2 kašike maslinovog ulja
1 manji crni luk
350g nemasnog goveđeg mlevenog mesa
420g minestrone supe iz konzerve
4 lista smrznutog lisnatog testa
1 jaje
Susam
PRIPREMA
Korak 1 U zagrejan tiganj sipajte maslinovo ulje, pa izdinstajte crni luk. Kada luk blago potamni dodajte mleveno goveđe meso. Kada je meso gotovo dodajte mu minestrone supu iz konzerve (ukoliko nemate u konzervi, možete jednostavno skuvati minestrone supu da bude malo gušća, pa je dodati u meso). Ostavite da se krčka par minuta kako bi se ukusi bolje sjedinili.
Korak 2 Lisnato testo odledite i presecite na 4 dela (kvadratna oblika). Na sredinu svakog komada nenesite po kašiku smese koji ste pripremili. Savijte testo po dijagonali, tako da dobijete trouglove. Pritiskajući ivice viljuškom zatvorite. Premžite umućenim belancetom, pospite susamom i stavite da se peče 15min u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Nema komentara:
Objavi komentar