Ovaj biskvit je za torte ili sam, preliven ili punjen za sve je spreman! Uvjek uspije bez muke.
SASTOJCI
biskvit
• 1 jogurt
• 1 čaša ulja (od jogurta to je mjera za sve)
• 1 čaša šećera
• 2 i ½ čaše brašna
• 1 prašak za pecivo
• 2 jaja
PRIPREMA
Sve sastojke stavite u posudu zajedno
Izmiksajte da bude glatka smjesa
Stavite u namašćenu i pobrašnjenu tepsiju
Pecite oko 25 minuta na 180 – 200 c
Izvadite i mljacm, mljac !
POSLUZIVANJE
Ako radite za tortu stavite u veču tepsiju da bude tanko ako radite njega samog pa poslije prelijete čokoladom onda u srednju, a ako radite meni naj draže a to je sa voćem onda u najmanju tepsiju.
Ako radite sa voćem recimo jagode, višnje, trešnje ili koje god želite kad ulijete u tepsiju gore ravnomjerno posložite nasjeckano voče te kad se speće samo posipajte šecerom u prahu.
Svakako možete i napravit da bude čokoladni samo mu dodajte malo kaka oko pol čašice.
Dobar tek!!!
Nema komentara:
Objavi komentar