nedjelja, 21. siječnja 2018.

UPOZORENJE, OVAJ TIHI UBICA SE NALAZI SVUDA: Ovo je najsmrtonosniji beli otrov koji mi i naša deca jedemo SVAKODNEVNO

Simptomi predoziranja natrijum-glutamatom su poznati kao “sindrom kineskog restorana” i obuhvataju : vrtoglavicu, migrenu, vizuelne smetnje, palpitacije, ometanje hormonske ravnoteže, mučninu, slabost, bol u grudima, i tako dalje…
Otkrio ga je Ikeda Kikunae 1907. godine u Japanu. On je izvršio razne eksperimente koji su mu pomogli da otkrije ovu supstancu koja poboljšava prirodni ukus proizvoda i poboljšava ukus i aromu konzervirane hrane, brze hrane i zamrznute hrane
Otkrio ga je Ikeda Kikunae 1907. godine u Japanu. On je izvršio razne eksperimente koji su mu pomogli da otkrije ovu supstancu koja poboljšava prirodni ukus proizvoda i poboljšava ukus i aromu konzervirane hrane, brze hrane i zamrznute hrane



Ovo se najčešće dešava u Americi jer Amerikanci kupuju mnogo hrane. Kada su naučnici posle nekog vremena izvršili eksperiment na miševima, dodavali su natrijum-glutamat njihovoj hrani, miševi su oslepeli posle nekog vremena
Ovo se najčešće dešava u Americi jer Amerikanci kupuju mnogo hrane. Kada su naučnici posle nekog vremena izvršili eksperiment na miševima, dodavali su natrijum-glutamat njihovoj hrani, miševi su oslepeli posle nekog vremena

Jedna od mnogih negativnih posledica upotrebe natrijum-glutamata jeste njegov negativan uticaj na receptore jezika, i postepeno se vremenom gubi percepcija o hrani
Jedna od mnogih negativnih posledica upotrebe natrijum-glutamata jeste njegov negativan uticaj na receptore jezika, i postepeno se vremenom gubi percepcija o hrani

U mnogim slučajevima natrijum-glutamat je razlog zbog kog je hrana tako uskusna i zbog čega ne možemo prestati da je jedemo. Pogotovo kada je u pitanju brza hrana, čips, grisine generalno, gotove supe i tako dalje…
U mnogim slučajevima natrijum-glutamat je razlog zbog kog je hrana tako uskusna i zbog čega ne možemo prestati da je jedemo. Pogotovo kada je u pitanju brza hrana, čips, grisine generalno, gotove supe i tako dalje...

Ako ga često konzumirate, on će posle nekog vremena izazvati zavisnost, a vi ćete početi da nesvesno konzumirate hranu koja ga sadrži. Ova supstanca je korisna za proizvođače, jer tako povećavaju svoj profit
Ako ga često konzumirate, on će posle nekog vremena izazvati zavisnost, a vi ćete početi da nesvesno konzumirate hranu koja ga sadrži. Ova supstanca je korisna za proizvođače, jer tako povećavaju svoj profit

Proizvođači hrane imaju koristi od dodavanje E612 hrani, jer ona smanjuje troškove proizvodnje i popravlja ukus hrane lošeg kvaliteta. Budite oprezni prilikom kupovine hrane i čitajte sadržaj na pakovanju proizvoda. Konzumirajte samo prirodne začine
Proizvođači hrane imaju koristi od dodavanje E612 hrani, jer ona smanjuje troškove proizvodnje i popravlja ukus hrane lošeg kvaliteta. Budite oprezni prilikom kupovine hrane i čitajte sadržaj na pakovanju proizvoda. Konzumirajte samo prirodne začine
Image source: ilyke.co
Samo 4 dana i zglobovi vas više nikad neće boljeti
Samo 4 dana i zglobovi vas više nikad neće boljeti
Mršavljenje za lijene! Mršavite 3 kg svakog dana ako ujutro na prazan stomak...

Nema komentara:

Objavi komentar