subota, 28. siječnja 2017.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA ZA MENE JE OVO KAO SLANA BAJADERA

Sastojci
 1 kg pileće belo meso
 2 kašike semf
 200 ml pavlaka
 

 
 100 gr kačkavalj
 200 gr suvog vrata ili šunkarica
 2 kom jaja
 3 čena belog luka
 1 kašika so
Priprema
Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso

 
premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.
Posluživanje
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere.Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar