srijeda, 6. rujna 2017.

PILEĆE ROLNICE U HRSKAVOM OMOTAČU

SASTOJCI
400 g pilećeg filea
100 g šunke
100 g kačkavalja
20-ak listova pancete
po potrebi ulje za prženje


 
PRIPREMA
Pileći file isjeći u šnicle i tučkom ih malo izlupati.
Šunku i kačkavalj izrendati i izmiješati. Pancetu isjeći što tanje, ili kupiti isječene u trakice.

Na sredinu filea staviti izrendanu šunku i kačkavalj i urolamo što čvršće

Trakice pancete poslažemo jednu do druge, stavimo rolovanu piletinu i umotamo


 
Tiganj premažemo sa malo ulja zagrijemo i stavljamo rolnice, prvo pečemo dio gdje se slanina završava

Peče se sa svih strana na najjačoj temperaturi po 4 minute, smanjiti temperaturu i peći još 15-20 min
Služiti toplo uz omiljeni prilog i salatu po želji :))))

Nema komentara:

Objavi komentar