srijeda, 15. studenoga 2017.

SLASNI BURITOS!

SASTOJCI
500 g junećeg odreska
1 kašičica maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
1 štapić cimeta
4 karanfilića
1 lovorov list
2 šolje juneće supe
8 tortilja, paradajz-salsa


PRIPREMA
1. Odstranite višak masnoće sa mesa, isecite ga na kockice pa ga propržite u tiganju do zlatnosmeđe boje.
2. Mesu dodajte štapić cimeta, karanfiliće, lovorov list i juneću supu.
3. Zagrejte do ključanja, smanjite temperaturu i krčkajte poklopljeno još 30 minuta, odnosno dok meso ne postane mekano a tečnost skoro sva ispari.
4. Izvadite štapić cimeta, karanfiliće i lovorov list. Meso usitnite i služite uvijeno u tortilju sa paradajz-salsom i salatom.

Izvor: http://zena.blic.rs/

Nema komentara:

Objavi komentar