ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO

Slušala sam na TV-u super emisiju... Isprobajte i vi u vašim kuhinjicama.

SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike-zelene boje



100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina



PRIPREMA
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom sir izrendamo pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.

Izgnječimo trokut sireve, češnjak, sol i papar po potrebi.

Za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline

POSLUZIVANJE
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

Nema komentara:

Objavi komentar