Ukusno. Priprema sva u napred, a bukvalno 15min pre ručka se dovršava.
Sastojci
500gr šnicli belog mesa
4 jaja
3 kašike brašna
1 kašičica soli
2 kašičice senfa
2 kašike kečapa
1 kašika aleve paprike
1/2 kašičica bibera
Priprema
1.
Šnicle izlupati
2.
Jaja izmućkati viljuškom
3.
Dodati brašno, senf, so, kečap, biber i alevu papriku
4.
U tu smesu umakati svaku šniclu i redjati u činiju. Ostatak prelijte preko šnicli.
5.
Ostaviti da prenoći u fržideru.
6.
Sutradan pecite na vrelom ulju.
Posluživanje
Poslužuje se uz bilo koji prilog prikladan mesu.
Ovo jelo moše se praviti od bilo koje vrste mesa ali mi najviše volimo belo
GLAVNA JELA
Nema komentara:
Objavi komentar