subota, 3. veljače 2018.

GOTOVA ZA 20 MINUTA I NEMA PEČENJA - FERRERO ROCHER TORTA

Brza i pez pečenja FERRERO ROCHER torta, koja je pogodna za apsolutno svaku prigodu, jer djeluje jako bogato i dekorativno. Možete je slobodno uvijek poslužiti i najzahtjevnijim gostima, jer vas neće razočarati.


SASTOJCI
PRVI SLOJ
300 gr nougat napolitanki
150 gr lješnjaka
200 gr Nutelle





DRUGI SLOJ
500 gr mascarpone sira
400 gr Nutelle
100 gr nougat napolitanki
200 gr lješnjaka
TREĆI SLOJ
300 gr Nutelle
10 Ferrero Rocher čokoladica





Način pripreme:
Lješnjake popržite u suhoj tavi dok ne zamirišu. Ogulite ih i sameljite. U multipraktiku sameljite napolitanke i pomiješajte sa lješnjakom i Nutellom.

Utisnite u kalup za tortu i ostavite da se ohladi.

Ostatak samljevenih napolitanki pomiješajte sa lješnjakom, mascarpone sirom i Nutellom.
Dobro promiješajte pa premažite prvi sloj. Preostalu Nutellu otopite kratko u mikrovalnoj pećnici pa premažite njom tortu.

Prepolovite Ferrero čokoladice i poredajte po torti, i vaše remek djelo je gotovo. Uživajte :)))
Share This:  Facebook  Twitter  Google+  Pinterest  Linkedin

Nema komentara:

Objavi komentar