ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Slani kuglof

Brzo , jednostavno a veoma ukusno i dekorativno

 Sastojci:
 4 kom. jaja
 200 ml. mleko
 1 zlica ocat (sirce)
 125 ml. ulje
 400 ml.(2 solje) brasno
 1 kom. prasak za pecivo
 150 gr. pileci parizer

 
 100 gr. mozzarella
 100 gr. chedar
 4 kom. kiseli krastavcice
  sol po ukus

Priprema:
U mleko dodajte sirce i ostavite nekoliko minuta
Brasno promesajte sa praskom za pecivo

 
Sir, parizer i kisele krastavce naseckajte na sitne kockice
Jaja ljepo umutite pa dodajte mleko i ulje i na kraj umjesajte brasno
Dodajte naseckane sastojke i sol i promesajte
Sipajte u pouljen kalup za kuglof i pecite na 180 stupnjeva dok ljepo porumeni i kad zabodete cackalicu u sredini izadje cista

Nema komentara:

Objavi komentar