SASTOJCI
4 jaja
200 gr. šečer
200 gr. kiselo mlijeko
125 gr. svinjska mast ili maslac
1 kocka svjež kvasac
1 žličica soli
kora naribana od 1 limuna
1 vanila
125 ml. mlačnog mlijeka
50 ml. mlijeka za rastvaranje kvasca
1250 gr. brašna
JOŠ:
1 -2 žumanjka za premazivanje
đem
kristal šečer za posipanje
PRIPREMA
1.
U toplo mlijeko rastvorite kvasac,dodajte 1 žlicu od količine šečera i 1 žlicu brašna.Ostavite da naraste.
Izlupajte jaja viljuškom, dodajte šečer,vanila,mlačno mlijeko,soli,kora od limuna,kiselo mlijeko,rastopljena mast i prosejte brašno i dodajte u tekuću smjesu.
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar