srijeda, 1. veljače 2017.

PILEĆE ČUFTICE TAKO UKUSNE DA ĆETE IH POŽELJETI SVAKI DAN

SASTOJCI
Pola kilograma pilćeg belog mesa,
2 manje izrendane tikvice,
2 do 3 mlada luka,


 
3 do 4 kašičce sitno iseckanog korijandera,
1 čen luka,
1 kašičica soli,
pola kašičice bibera,
maslinovo ulje


 
PRIPREMA
Piletinu, tikvice, luk, korijander, beli luk, so i biber iseckajte jako sitno i pomešajte u činiji.

Smesa bi trebala da sadrži dosta vode koju otpuštaju tikvice.

Napravite kuglice ili mini pljeskavice od smese koju ste dobili.

Zagrejete malo ulja na srednjoj vatri. Polako spustite kuglice u tiganj i pecite oko 20 minuta.

Okrenite nekoliko puta tako da se isapeče svaka strana  i držite na vatri sve sok ne dok ne budu porumenele na sredini.

Nema komentara:

Objavi komentar