SASTOJCI
– 250 g keksa
– 100 g putera
– 400 g nutele (ili sličnog krema)
– 500 g neslanog krem sira
– ½ šolje šećera u prahu
PRIPREMA
U vatrostalnoj posudi pomešajte puter iseckan na kockice i jednu kašiku nutele. Zagrejte smesu u miktotalasnoj pećnici tek toliko da se sasvim otopi. Keks samleljite, a zatim umešajte mešavinu od putera i nutele.Sve dobro izmešajte varjačom i rasporedite je u okrugli pleh koji ste prethodno namastili puterom.
Poslužite se kašikom ili špatulom kako biste fino poravnali koru.
U posebnoj posudi umutite krem sir sa šećerom, a zatim dodajte ostatak nutele. Umutite smesu mikserom dok se sve fino ne sjedini. Sipjate je preko kore od keksa i ostavite u u frižider da se fino ohladi, a potom je
Podijelite s prijateljima na Facebooku
Nema komentara:
Objavi komentar