ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Diplomat-sendviči gotovi za pola sata

Najbolji efekt s diplomat-sendvičima postići ćete pripremite li ih dan ranije i pustite da odstoje u hladnjaku. Tada će se okusi bolje prožeti. A zna li netko zašto se zovu diplomat i kakve imaju veze s diplomacijom?
SASTOJCI
2 mala mliječna kruha (lizike)
200 g gaude
120 g prešane šunke
140 g Kiselih krastavaca Podravka

 
400 g Čajne paštete Podravka
1 žličica svježe mljevenog Crnog papra u zrnu Podravka

PRIPREMA
1.
Kruhu odrežite krajeve i izdubite mekani dio pomoću drvene kuhače.
2.
Sir i šunku narežite na kockice.
3.

 
Paštetu, sir, šunku, krastavce i papar dobro izmiješajte u homogenu smjesu.
4.
Pripremljenom smjesom napunite izdubljeni kruh i ostavite barem dva sata u hladnjaku.
Posluživanje
Dobro ohlađeno narežite na ploške i poslužite.
Savjet
Ove ukusne sendviče najbolje pripremite dan ranije, okusi će se bolje prožeti.

Nema komentara:

Objavi komentar