utorak, 19. prosinca 2017.

RECEPT DOBIJEN TEŠKOM MUKOM IZ JEDNOG RESTORANA ZA TIRAMISU BEZ JAJA

SASTOJCI
1 veće pakovanje piskota
2 d l jake nezaslađene kave
250 g Mascarponea


 
300 ml tučenog slatkog vrhnja
1 vanilin šećer
1/2 žličice cimeta
75 g šećera u prahu
1 želatina goveđeg porijekla
kakao prah za posipanje


 
PRIPREMA
1. Piškote naslažite u posudu i poškropite kavom(manji protvan). Istucite slatko vrhnje, dodajte šećer, cimet i vanilin šećer. Izmješajte.

2. Umješajte Mascarpone i instant želatinu. S polovicom kreme premažite piškote. Na kremustavite jedan red piškota (poškropiti kavom) i staviti ostatak kreme. Posipati kakao prahom.

3. Ostaviti u hladnjaku da se stvrdne.

Izvor:http://zlatnirecepti.work/

Nema komentara:

Objavi komentar